Paardenstal, Zenderen

Wat doe je als je een grote stal hebt die van de buitenkant een ratjetoe is, een prima kap heeft, van binnen totaal niet functioneel is, je zelf over je nieuwe paardenstal tot in detail gedroomd hebt, maar zelf geen enkele bouwervaring hebt en moet vertrouwen op een vakman?

Dan vraag je in je kennissenkring naar ervaringen en toets je in een afspraak of het zou kunnen klikken en of je de opdracht kunt toevertrouwen en het gedroomde doel bereikt kan worden.

Bij ons was de klik er direct met Johan. Hij maakte duidelijk dat het daar en daar nog tegen zou kunnen vallen, dat ik het wellicht bij de indeling anders zou moeten doen, en Johan kwam met alternatieven qua materiaal (andere prijs, minder onderhoud etc.), en waarschuwde voor de kracht van paarden.

In de bouwfase liep het soepel, rustig en plezierig, nauw contact over de voortgang, goede verwijzingen naar onderaannemers, en alles in vlot tempo. Er is hard gewerkt, weer of geen weer en de liefde kwam van twee kanten, het was ook gezellig in de keuken.

Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden, en de paarden ook! Het ademt de oude stalsfeer met al dat eiken uit Twickel. Ruime boxen, mooie wasplaats, alles met gevoel voor traditie afgewerkt, efficiënte en veilige aansluiting naar buiten, unieke mestbak in de grond, zeer praktisch. Als er later op het erf nog iets te doen is, bel je zonder na te denken met Johan. Je weet dat het goed komt en dat er altijd een oplossing is.